Gå videre til innhold
Nytt navn: Nordvik Bilutleie blir Nordvik Mobility. Foto: Nordvik
Nytt navn: Nordvik Bilutleie blir Nordvik Mobility. Foto: Nordvik

Pressemelding -

Nordvik Bilutleie blir Nordvik Mobility

Utvider forretningsområdet til mobilitetstjenester

4. juni 2019 endrer Nordvik Bilutleie AS navn til Nordvik Mobility AS. Selskapet har levert bilutleietjenester til privat- og bedriftsmarkedet siden 1978 og skal nå også levere mobilitet.

-Bilutleie har vært ett av våre kjerneområder i lang tid, og dette skal det også være i fremtiden. Samtidig ser vi en endring i markedet, hvor ny teknologi gir oss større frihet og flere muligheter. Derfor utvider vi forretningsområdet for å inkludere mobilitet. Vi er allerede i gang med flere spennende prosjekter som vi tror at kundene våre vil sette pris på, forteller Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen.

Nordvik Mobility AS eies av Nordvik Gruppen som har 24 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nordvik Gruppen omsetter årlig for 910 millioner kroner og har 320 ansatte. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge