Gå videre til innhold
Satser på mobilitet: Prosjektgruppen med Kent E. Jenssen, Stian Hansen og Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen. Foto: Nordvik.
Satser på mobilitet: Prosjektgruppen med Kent E. Jenssen, Stian Hansen og Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen. Foto: Nordvik.

Pressemelding -

Nordvik Gruppen og Move About inngår partnerskapsavtale for mobilitetsløsninger

-Vi ønsker å bidra til en smartere måte å flytte folk rundt på, forteller Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen.

Nordvik Gruppen har inngått partnerskapsavtale med mobilitetsleverandøren Move About som tilbyr bildelingstjenester til privat- og bedriftsmarkedet. Nå blir Nordvik Gruppen leverandør for mobilitetsplattformen og konseptet «Mobility-on-Demand» i Nord-Norge, en appstyrt transportløsning hvor kundene kan leie bil, elektrisk sykkel eller sparkesykkel via smarttelefonen.

-Vi får med dette en solid partner som vil levere våre tjenester i Nord-Norge, forteller Jarle Frøshaug fra Move About.

Move About vil med dette samarbeidet nå et marked hvor lokal representasjon er viktig for å kunne levere komplette mobilitetsløsninger og partnerens kompletterende tjenester og produkter vil styrke vårt mobilitetskonsept. Nordvik Gruppen har benyttet våre tjenester internt i selskapet i en periode, og vi gleder oss nå i felleskap til å levere «Mobility-on-Demand» konseptet til markedet i Nord-Norge.

Foto: Move About/Nordvik.

Bedriftsmarkedet og bofellesskap først ut

I første omgang tilbys konseptet i bedriftsmarkedet og bofellesskap hvor Nordvik Gruppen skal levere mobilitetstjenester til innovative bedrifter og bofellesskap i Nord-Norge. -Nordvik Gruppen har tradisjonelt vært en bil og bilutleieleverandør med 22 lokale bilforhandlere- og verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nå utvider vi konseptet for å styrke vår posisjon i en del av fremtidens bilmarked, forteller Alexander Nordvik.

Med tjenesten «Nordvik GO» skal konsernet tilby komplette mobilitetsløsninger basert på kundens behov, enten det er snakk om timesleie, døgnleie eller månedsleie av sykler eller kjøretøy. –I samarbeid med Move About kan vi nå tilby en fullverdig løsning som inkluderer alle de nødvendige komponentene som skal til for å drifte en slik tjeneste; skybasert løsning for bestilling og administrasjon, leveranse og drift av transportmidler, infrastruktur og operasjonelle tjenester - Alt samlet i en app hvor kundene enkelt kan booke, betale og låse opp transportmidlet via smarttelefon. Løsningen er modulbasert slik at kundene selv kan velge ønsket tjenestenivå og innhold ut i fra deres behov.

FAKTA OM NORDVIK GRUPPEN

  • Nordvik Gruppen har hovedkontor i Bodø, og består av 22 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms
  • Nordvik Gruppen ble etablert i 1960 og har i dag over 250 medarbeidere
  • Konsernet selger årlig i overkant av 2.600 nye og brukte biler, og omsatte i 2018 for om lag 800 millioner kroner

FAKTA OM MOVE ABOUT

  • Move About har hovedkontor i Bærum, og har datterselskap i Sverige
  • Move About ble etablert i 2007
  • Move About omsetter for ca. 20 millioner kroner
  • Move About leverer komplette mobilitetsløsninger hvor biler, el-sykler, el-lastesykler og el-sparkesykler bestilles i samme APP

Se reklamefilm: https://youtu.be/4T9ge5NYAS0

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:

Alexander Nordvik, Nordvik Gruppen

Mobil: +47 909 44 596

Mail: alexander.nordvik@nordvik.no

Jarle Frøshaug, Daglig leder, Move About

Mobil: +47 982 22 333
Mail: jarle.froshaug@moveaboutgroup.com

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge