Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

 Svolvær: Bilselger Trond Hardy hos Nordvik er klar for lansering av nye RAV4 Hybrid.

Folke-SUVen RAV4 er klar for lansering i Svolvær

Femte generasjon RAV4 er klar for lansering hos Nordvik Svolvær. Modellen har tøff ny design og langt bedre kjøreegenskaper enn tidligere. Med forbedret firehjulstrekk og en sterkere og gjerrigere hybridmotor, ligger alt til rette for at RAV4 igjen blir blant de mest populære bilmodellene.

Namsos: Driftsleder Kay Haug hos Nordvik er klar for lansering av nye RAV4 Hybrid.

Folke-SUVen RAV4 er klar for lansering i Namsos

Femte generasjon RAV4 er klar for lansering hos Nordvik Namsos. Modellen har tøff ny design og langt bedre kjøreegenskaper enn tidligere. Med forbedret firehjulstrekk og en sterkere og gjerrigere hybridmotor, ligger alt til rette for at RAV4 igjen blir blant de mest populære bilmodellene.

Steinkjer: Salgssjef Tore Suul hos Holberg Auto er klar for lansering av nye RAV4 Hybrid.

Folke-SUVen RAV4 er klar for lansering i Steinkjer

Femte generasjon RAV4 er klar for lansering hos Holberg Auto. Modellen har tøff ny design og langt bedre kjøreegenskaper enn tidligere. Med forbedret firehjulstrekk og en sterkere og gjerrigere hybridmotor, ligger alt til rette for at RAV4 igjen blir blant de mest populære bilmodellene.

​  Leknes: Salgssjef Tore Høyen hos Nordvik er klar for lansering av nye RAV4 Hybrid.

Folke-SUVen RAV4 er klar for lansering på Leknes

Femte generasjon RAV4 er klar for lansering hos Nordvik Leknes. Modellen har tøff ny design og langt bedre kjøreegenskaper enn tidligere. Med forbedret firehjulstrekk og en sterkere og gjerrigere hybridmotor, ligger alt til rette for at RAV4 igjen blir blant de mest populære bilmodellene.

 Harstad: Bilselger Leif Forsland hos Nordvik er klar for lansering av nye RAV4 Hybrid.

Folke-SUVen RAV4 er klar for lansering i Harstad

Femte generasjon RAV4 er klar for lansering hos Nordvik Harstad. Modellen har tøff ny design og langt bedre kjøreegenskaper enn tidligere. Med forbedret firehjulstrekk og en sterkere og gjerrigere hybridmotor, ligger alt til rette for at RAV4 igjen blir blant de mest populære bilmodellene.

Bodø: Bilselger Karl-Einar Rengård hos Nordvik er klar for lansering av nye RAV4 Hybrid.

Folke-SUVen RAV4 er klar for lansering i Bodø

Femte generasjon RAV4 er klar for lansering hos Nordvik Bodø. Modellen har tøff ny design og langt bedre kjøreegenskaper enn tidligere. Med forbedret firehjulstrekk og en sterkere og gjerrigere hybridmotor, ligger alt til rette for at RAV4 igjen blir blant de mest populære bilmodellene i Salten.

Brønnøysund: Nordvik er klar for åpningen det nye Toyota anlegget på Russesletta. Foto: Nordvik

Derfor åpner den nye butikken 22. januar

Byggeprosessen går mot slutten og i disse dager gjøres de siste forberedelsene før det nye Toyota anlegget til Nordvik åpner dørene 22. januar. -Det er nok ikke helt tilfeldig at vi har valgt akkurat denne dagen for å markere åpningen, forteller Daglig leder Christian Nordvik.

Nytt navn: Meløy Auto skifter navn til Nordvik forteller driftsleder for Meløy Auto Glomfjord, Ragnar Rasmussen. Foto: Nordvik.

Meløy Auto skifter navn

1. januar 2019 ble Meløy Auto fusjonert inn i Nordvik AS. Bilverkstedene i Glomfjord og Halsa skifter nå navn til Nordvik.

Nytt navn: Fauske Auto skifter navn til Nordvik. Foto: Nordvik

Fauske Auto skifter navn

- Målet med fusjonen er å drifte mer rasjonelt og samle konseptene under en felles merkevare, forteller Driftsleder Anders Olsen.

Nye Toyota Prius blir billigst med firehjulstrekk i sitt segment. Foto: Toyota

Her er prisene på nye Prius AWD-i

Nye Prius AWD-i ble for første gang vist under Los Angeles Auto Show i november, og allerede i mars 2019 er nyheten klar for lansering i Norge. Nå er forhåndssalget åpnet og prislisten er klar.

Helt SUV – helt Hybrid: Prisene er nå klare for Toyotas nye RAV4. Foto: Toyota

Her er prisene på nye RAV4

Nye RAV4 lanseres i Norge i februar 2019, med betydelig forbedringer av design, kjøreegenskaper, fremkommelighet, motorer og sikkerhet. Prisene er konkurransedyktige og forhåndssalget er startet.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge