Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Nytt lederteam: Sigrid Fagerbakk går inn som ny regionleder for Helgeland. Her sammen med Marius Mastervik som overtar rollen som driftsleder for Nordvik Mosjøen. Foto: Nordvik.

Hun blir regionleder for Helgeland

Sigrid Fagerbakk (50) fra Mosjøen blir ny regionleder for Nordvik sine forhandlere i Brønnøysund, Bjerka, Mo i Rana og Mosjøen.

Selger Nordvik Last og Buss: -Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen (t.v) sammen med administrerende direktør i Team Verksted, Thomas Schiøtz. Foto: Rune Nilsen

Selger Nordvik Last og Buss AS

Nordvik Gruppen selger Nordvik Last og Buss til Team Verksted. -Vi mener å levere videre en solid bedrift til trygge hender, forteller Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen.

I ny drakt:  Land Cruiser lanseres med en rekke oppgraderinger. Se prislisten her.

Se prisene på nye Land Cruiser

Da det ble kjent at den legendariske Land Cruiseren fra Toyota skulle lanseres i ny drakt, var det mange som var spent på prisen. Nå er forhåndssalget åpnet, og de første bilene skal etter planen overleveres til kundene allerede i januar/februar 2018.

Finalist i årets mekaniker konkurranse - Bjørn Inge Lånan Nicolaisen.

Kjempet i toppen i årets mekanikerkonkurranse

Bjørn Inge Lånan Nicolaisen som til daglig jobber hos Nordvik i Bodø kvalifiserte seg til finalen etter innledende runder hvor 22 teknikere kjempet om en finaleplass. I fredagens finale i Drammen stod det igjen seks finalister som skulle kjempe om den gjeve tittelen som "Årets mekaniker 2017".

Regionleder Steinar Vesterdal håper å bidra til å styrke rekrutteringen i bilskadefaget.

Holbergs Auto AS lanserer lokal fagutdanning innen bilskade

Holbergs Auto AS har gått sammen med Nordvik og Nordland fylkeskommune for å tilby fagutdanning innen bilskade. Nå søker Holbergs Auto etter kandidater til første kull med oppstart høsten 2017. «Vi håper å kan bidra til å styrke rekrutteringen til bilskadefaget», forteller regionleder Steinar Vesterdal.

Prosjektleder ved Nordvik fagutdanning, Kåre Dybfest.

Nordvik lanserer lokal fagutdanning innen bilskade

Nordvik har gått sammen med Nordland fylkeskommune for å tilby fagutdanning innen bilskade. Nå søker Nordvik etter kandidater til første kull med oppstart høsten 2017. «Vi håper å kan bidra til å styrke rekrutteringen til bilskadefaget», forteller prosjektleder Kåre Dybfest.

Arbeidsgjengen fra Bodø Industri sammen med eventbyrået Folkeliv AS.

Et verdifullt samarbeid

Regionansvarlig for NHOs prosjekt Ringer i Vannet i Trøndelag og Nordland – Janne Krohn-Hansen - var så heldig å bli invitert til Nordvik-konsernets sommerfest og ble der vitne til et stjerneeksempel på hvordan to medlemsbedrifter kan skape merverdi for hverandre.

Fra venstre, Oddgeir Nergaard og Verner Jørgensen fra Nordvik Narvik.

Verner fikk en ny sjanse i Nordvik

Det er vanskelig å forberede seg på det som møter deg når du plutselig står uten jobb i slutten av 50-årene. Det kan Verner Jørgensen (58) skrive under på. På tross av at han hadde over 40 års erfaring fra arbeidslivet, var det ikke bare enkelt å komme seg i arbeid etter at maskinbedriften han jobbet for gikk konkurs. Agenda og Nordvik ble redningen.

Setter ny standard i bransjen med lavenergibygg

Setter ny standard i bransjen med lavenergibygg

I januar 2017 åpnet Nordvik nytt Toyota anlegg på Sortland. Nybygget inneholder bilbutikk, bilverksted, bilskadeverksted og lakkavdeling. Miljø og energiforbruk har vært gjennomgående fokus, og bygget har fått støtte fra Enova.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge