Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Brønnøysund: Kjell Ovesen fra Nordvik Brønnøysund er klar for lansering av nye Corolla.

Nye Toyota Corolla Hybrid er klar for Brønnøysund

-Dette er en modell som både kundene våre og vi har gledet oss lenge til, forteller Kjell Ovesen hos Toyota forhandleren Nordvik om hybridnyheten Toyota Corolla som lanseres i Brønnøysund denne uken.

Namsos: Bilselger Torgeir Strømmen hos Nordvik er klar for lansering av nye Corolla Hybrid.

Nye Toyota Corolla Hybrid er klar for Namsos

-Dette er en modell som både kundene våre og vi har gledet oss lenge til, forteller Bilselger Torgeir Strømmen hos Toyota forhandleren Nordvik om hybridnyheten Toyota Corolla som lanseres i Namsos denne uken.

Narvik: Isak Peder Berntsen og Nina Richardsen fra Nordvik er klar for lansering av nye Corolla Hybrid.

Nye Toyota Corolla Hybrid er klar for Narvik

-Dette er en modell som både kundene våre og vi har gledet oss lenge til, forteller bilselger Nina Richardsen hos Toyota forhandleren Nordvik om hybridnyheten Toyota Corolla som lanseres i Narvik denne uken.

Forhåndssalget er i gang: Prisene er klare for nye Toyota Camry Hybrid som lanseres i mai 2019. Foto: Toyota

Her er prisene på nye Toyota Camry Hybrid

Den nye Camry Hybrid kombinerer elegansen til en kvalitetssedan med de enestående ytelsene til en hybrid av siste generasjon. Designet er moderne, teknologien avansert og komforten i en klasse for seg. Nå er forhåndssalget åpnet og prislisten er klar.

Steinkjer: Steinar Vesterdal hos Holbergs Auto på Asphaugen. Foto: Nordvik.

Rekordhøy Toyota-etterspørsel i februar

Toyota i Norge har aldri tidligere signert flere kjøpskontrakter for sine modeller enn i februar 2019. Toyota forhandleren Holbergs Auto på Steinkjer har doblet antall inngåtte kontrakter sammenlignet med fjoråret.

Sortland: Tor Skagen hos Nordvik. Foto: Nordvik.

Rekordhøy Toyota-etterspørsel i februar

Toyota i Norge har aldri tidligere signert flere kjøpskontrakter for sine modeller enn i februar 2019. Toyota forhandleren Nordvik på Sortland har mer enn doblet antall inngåtte kontrakter sammenlignet med fjoråret.

Mo i Rana: Thomas Elmon Johannessen hos Nordvik. Foto: Nordvik.

Rekordhøy Toyota-etterspørsel i februar

Toyota i Norge har aldri tidligere signert flere kjøpskontrakter for sine modeller enn i februar 2019. Toyota forhandleren Nordvik på Mo har mer enn doblet antall inngåtte kontrakter sammenlignet med fjoråret.

Endelig tilbake: Toyota Corolla returnerer til Norge 21. mars. Foto: Toyota.

Her er prisene på nye Corolla Hybrid

Helt nye Toyota Corolla har et dynamisk design som skiller mellom sportslige, kompakte og dynamiske 5-dørs og den elegante, raffinerte og allsidige Touring Sports. Allerede i mars er nyheten klar for lansering i Norge. Forhåndssalget er nå åpnet og prislisten er klar.

Mosjøen: Salgssjef Tor Anders Johansen hos Nordvik er klar for lansering av nye RAV4 Hybrid.

Folke-SUVen RAV4 er klar for lansering i Mosjøen

Femte generasjon RAV4 er klar for lansering hos Nordvik Mosjøen Modellen har tøff ny design og langt bedre kjøreegenskaper enn tidligere. Med forbedret firehjulstrekk og en sterkere og gjerrigere hybridmotor, ligger alt til rette for at RAV4 igjen blir blant de mest populære bilmodellene.

Mo i Rana: Bilselger Thomas Campos Einmo hos Nordvik er klar for lansering av nye RAV4 Hybrid.

Folke-SUVen RAV4 er klar for lansering på Mo

Femte generasjon RAV4 er klar for lansering hos Nordvik Mo i Rana. Modellen har tøff ny design og langt bedre kjøreegenskaper enn tidligere. Med forbedret firehjulstrekk og en sterkere og gjerrigere hybridmotor, ligger alt til rette for at RAV4 igjen blir blant de mest populære bilmodellene.

Sortland: Salgssjef Tor Skagen hos Nordvik er klar for lansering av nye RAV4 Hybrid.

Folke-SUVen RAV4 er klar for lansering på Sortland

Femte generasjon RAV4 er klar for lansering hos Nordvik Sortland. Modellen har tøff ny design og langt bedre kjøreegenskaper enn tidligere. Med forbedret firehjulstrekk og en sterkere og gjerrigere hybridmotor, ligger alt til rette for at RAV4 igjen blir blant de mest populære bilmodellene.

​Narvik: Bilselger Nina Richardsen hos Nordvik er klar for lansering av nye RAV4 Hybrid.

Folke-SUVen RAV4 er klar for lansering i Narvik

Femte generasjon RAV4 er klar for lansering hos Nordvik Narvik. Modellen har tøff ny design og langt bedre kjøreegenskaper enn tidligere. Med forbedret firehjulstrekk og en sterkere og gjerrigere hybridmotor, ligger alt til rette for at RAV4 igjen blir blant de mest populære bilmodellene.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge