Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Gode brutkbilkjøp: Bilselgere Torgeir Marthinussen og Morten Teksnes hos Nordvik viser frem bruktbilutvalget.

Bruktbilspesial - 4WD

Vinteren er rett rundt hjørnet og mange ønsker å investere i en bil med god fremkommelighet. Denne måneden har Torgeir og Morten hos Nordvik plukket ut seks gode bruktbilkjøp blant våre firehjulstrekkere. Se hvilke biler de anbefaler denne sesongen.

Nordvik: De mest stilte spørsmålene før sesongens dekkskifte

Dette bør du vite før du skifter dekk

​Hvor ofte bør vinterdekkene byttes ut og hva er egentlig kravet til mønsterdybde? Vi har tatt for oss de mest stilte spørsmålene før sesongens dekkskifte.

Nordvik: Dette bør du gjøre for å sikre at bilen din er klar for vinteren.

Fem enkle trinn til en vinterklar bil

​De fleste av oss utsetter forberedelsene av bilen til siste liten, men de viktigste forberedelsene gjøres faktisk før kulda setter inn.

Nordvik: Bilselger Nina Richardsen hos Nordvik anbefaler Auris Touring Sports.

La deg begeistre!

Toyota Auris Touring Sports er stasjonsvognen med overaskende god plass i ei kompakt innpakning, sier selger Nina Richardsen. Hun anbefaler gjerne en prøvetur denne bilen som har begeistret mange allerede.

Toyota RAV4 Hybrid får mye skryt av kundene sier Karl-Einar Rengård.

Dette er feriebilen!

Toyota RAV4 Hybrid er feriebilen mange av våre kunder har gode opplevelser med, sier vår selger Karl-Einar Rengård. Han kan absolutt anbefale denne bilen som er best på mange egenskaper i kompakt SUV-klassen.

Steinkjer: Alpakka Trøndelag har fått ny Toyota Hilux. Foto: Tore Suul

Du store Alpakka!

Holbergs Auto fikk gleden av å overlevere nye Toyota Hilux til Alpakka Trøndelag. Vi tok oss en tur ut på gården for å bli bedre kjent med gårdseier Lise Håvan og hilse på de fantastiske dyrene.

Klar for Bysprinten: Astrid Fridheim Karijord, Marius Mastervik og Tor Anders Johansen fra Nordvik Mosjøen.

Klar for Bysprinten

De gleder seg til å ta del i fellesskapet om å skape aktivitet i byen, og ser fram til at Mosjøens gater fylles opp av entusiastiske skiløpere og publikum. Som stolt sponsor av Bysprinten stiller Nordvik med flere nye Toyota for å frakte både folk og utstyr.

Seks gode bruktbilkjøp: Bilselger Torgeir Marthinussen viser frem utvalget av RAV4.

Det solide bruktbilkjøpet - RAV4

God plass, smarte løsninger og god framdrift på norske veier. RAV4 har utmerket seg som et av de virkelig solide bruktbilkjøpene for aktive familier, mye på bakgrunn av sin høye kvalitet og slitestyrke. Denne måneden har bilselger Torgeir Marthinussen funnet frem seks gode bruktbilkjøp blant våre RAV4.

På salgstoppen: Driftsleder Lena Hundnes tror suksessen ligger i totalpakken.

RAV4 - Verdens mest solgte SUV i 2017

Nordvik ønsker at flere skal få opp øynene for bestselgeren fra Toyota. – Suksessen ligger i totalpakken man får, tror driftsleder Lena Hundnes.

Stolt sponsor av vinterfestuka: Oddgeir Nergaard (f.v), Mathias Björkteg, Isak Berntsen og Nina Richardsen fra Nordvik Narvik.

Klar for Vinterfestuka

Nordvik Narvik stiller opp med både biler og sjåfører til folkefesten i Narvik.

Anbefaler Avensis: Salgssjef ved Nordvik Namsos, Jens Ramfjord har plukket ut fem gode bruktbilkjøp for deg som er ute etter en ny familiebil.

Derfor er Avensis et godt bruktbilkjøp

Er du ute etter en solid bruktbil med rikelig plass og gode kjøreegenskaper er Avensis et godt valg, forteller salgssjef i Nordvik Namsos, Jens Ramfjord. Denne måneden har han plukket ut fem gode bruktbilkjøp til deg som er ute etter en ny familiebil.

Bedriftsbesøk: Studentene fra Innovasjon og entreprenørskap ved Nord universitet på besøk hos Nordvik Gruppen i Bodø.

Studenter med ideer for framtiden

-Det har vært veldig spennende å få høre studentenes tanker og ideer omkring våre konsepter, forteller Fredrik Nordvik. Han stiller seg positiv til samarbeidet med Nord universitet og mener de er en viktig sparringspartner for utviklingen av bedriften.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge