Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

8 grunner til å kjøpe bruktbil hos merkeverksted

8 grunner til å kjøpe bruktbil hos merkeverksted

Skal du kjøpe bruktbil, men er usikker på hvor du bør henvende deg? Det aller tryggeste er å kjøpe bruktbil hos merkeverksted. Ikke bare har vi full oversikt over bilens historikk, vi gir deg også gode garantier på bruktbilen.

Fornøyd: Salgsleder Tor Anders Johansen i Nordvik Mosjøen

Solgte 91% hybrid i 2017

-Et godt og variert modellspekter, fornøyde kunder og stadig utvikling i teknologien er forklaringen, forteller salgssjef i Nordvik Mosjøen, Tor Anders Johansen.

Velg firehjulstrekk: -Bilselger Nina Richardsen viser frem bruktbilutvalget hos Nordvik.

Seks gode bruktbilkjøp - firehjulstrekk

Godt grep er avgjørende på dårlige vinterveier. Denne måneden har bilselger Nina Richardsen valgt ut seks gode bruktbilkjøp blant våre firehjulstrekkere. Se hvilke biler Nina anbefaler denne vinteren.

En gigantisk tungberger

Disse sakene ble mest lest i 2017

En gigantisk tungberger, en 18 års gave og en spesialbygd Proace. Se hva som ble de mest leste sakene hos Nordvik i 2017.

Gratulerer med ny bil: Eva og Jarle Berg Pettersen fikk overlevert sin åttende RAV4. Her sammen med bilselger i Nordvik, Kai Torrisen (t.v).

For Eva og Jarle er det bare én bil som gjelder

-Denne gangen byttet vi bil fordi vi ønsket en ny farge, forteller Jarle når han er innom Nordvik sammen med Eva Pettersen for å få overlevert det som skulle bli deres åttende RAV4.

Velg en hybrid bruktbil: Vi har plukket ut seks bruktbilnyheter som er verdt å ta en ekstra titt på denne måneden.

Seks gode bruktbilkjøp - desember

En vinterklar SUV eller en romslig familiebil? Vi har plukket ut seks hybride bruktbilnyheter som er verdt å ta en ekstra titt på denne måneden.

Selges: Toyota Hilux D-Cab 4WD SR+ Arctic Truck 35"

Nå kan denne bli din!

​Den legendariske pickupen var med da naturfotograf og Toyota ambassadør, Johan Lolos (@lebackpacker) utforsket Nord-Norge tidligere i år, og har fått stor oppmerksomhet for sine legendariske egenskaper. Nå er bilen lagt ut for salg, og vi er veldig spent på hvem som blir de nye eierne.

Mye bil for pengene: Morten Teksnes i Bodø har valgt ut fire bruktbiler denne uken.

Få mest mulig bruktbil for pengene

​Bilselger i Nordvik, Morten Teksnes fikk i oppdrag å velge ut fire bruktbiler denne uken. Stikkordet var "mest mulig bruktbil for pengene", og vi stilte krav til at bilene som ble valgt ut skulle være både vinterklar og leveres med en god utstyrspakke. Se hvilke biler Morten endte opp med.

Gode bruktbilkjøp: Bilselger Tore Høyen har plukket ut biler fra våre avdelinger som er verdt å ta en titt på.

Seks gode bruktbilkjøp - november

Vurderer du ny bil til vinteren? Bilselger Tore Høyen har plukket ut seks bruktbilnyheter med gjenværende nybilgaranti som er verdt å ta en titt på denne måneden.

Toyota Yaris 2009-modell, kr. 99.000,- ​

Bruktbil under 99.000,-

​Ute etter en billig studentbil, eller kanskje et reparasjonsobjekt? Her finner du de rimeligste bilene i vår bruktbilavdeling.

Bilselger i Svolvær, Trond Hardy.

Svolværs mest sporty bilselger?

​Han er den første du møter når du besøker butikken vår i Svolvær. Med et stort smil og en kommentar på lur, er det nærmest umulig å ikke bli i godt humør når man møter Trond Hardy (42).

Gode bruktbilkjøp: Bilselger Morten Teksnes har plukket ut biler som er verdt å ta en titt på.

Seks gode bruktbilkjøp - oktober

En stilren Auris eller en kraftfull Land Cruiser? Bilselger Morten Teksnes hos Nordvik har plukket ut seks bruktbilnyheter som er verdt å ta en ekstra titt på denne måneden.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge