Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Mange velger hybrid: Regionleder Hans-Marius Sletteng fra Nordvik er fornøyd med etterspørselen.

Enorm interesse for Toyotas nye hybridbiler

Ved utgangen av første kvartal rapporterer Toyota i Norge om en 30 prosent økning i signerte kjøpskontrakter. – Det har vært en helt fantastisk vinter, sier Regionleder Hans Marius Sletteng i Nordvik.

Anbefaler Auris Hybrid: Torgeir Marthinussen fra Nordvik har plukket ut fem gode bruktbilkjøp for deg som er ute etter en særdeles driftsøkonomisk bil.

​Månedens gode bruktbilkjøp!

Er du ute etter en særdeles driftsøkonomisk bil som også er prisgunstig å kjøpe er Auris Hybrid et godt valg, forteller bilselger Torgeir Marthinussen hos Nordvik.

Mosjøen: Salgssjef Tor Anders Johansen hos Nordvik er klar for lansering av nye Corolla Hybrid.

Nye Toyota Corolla Hybrid er klar for Mosjøen

​-Dette er en modell som både kundene våre og vi har gledet oss lenge til, forteller Salgssjef Tor Anders Johansen hos Toyota forhandleren Nordvik om hybridnyheten Toyota Corolla som lanseres i Mosjøen denne uken.

Bodø: Salgssjef Tom Fossen fra Nordvik er klar for lansering av nye Corolla.

Nye Toyota Corolla Hybrid er klar for Bodø

-Dette er en modell som både kundene våre og vi har gledet oss lenge til, forteller Salgssjef Tom Fossen hos Toyota forhandleren Nordvik om hybridnyheten Toyota Corolla som lanseres i Bodø denne uken.

Brønnøysund: Kjell Ovesen fra Nordvik Brønnøysund er klar for lansering av nye Corolla.

Nye Toyota Corolla Hybrid er klar for Brønnøysund

-Dette er en modell som både kundene våre og vi har gledet oss lenge til, forteller Kjell Ovesen hos Toyota forhandleren Nordvik om hybridnyheten Toyota Corolla som lanseres i Brønnøysund denne uken.

Namsos: Bilselger Torgeir Strømmen hos Nordvik er klar for lansering av nye Corolla Hybrid.

Nye Toyota Corolla Hybrid er klar for Namsos

-Dette er en modell som både kundene våre og vi har gledet oss lenge til, forteller Bilselger Torgeir Strømmen hos Toyota forhandleren Nordvik om hybridnyheten Toyota Corolla som lanseres i Namsos denne uken.

Narvik: Isak Peder Berntsen og Nina Richardsen fra Nordvik er klar for lansering av nye Corolla Hybrid.

Nye Toyota Corolla Hybrid er klar for Narvik

-Dette er en modell som både kundene våre og vi har gledet oss lenge til, forteller bilselger Nina Richardsen hos Toyota forhandleren Nordvik om hybridnyheten Toyota Corolla som lanseres i Narvik denne uken.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge