Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Bodø: Fredric Aasbø skal inspirere elevele. Foto: Nordvik / DroneNord.

Verdensmester skal inspirere Bodø-elevene

Han har vunnet flere medaljer og er kåret til verdensmester innen bildrifting – på tirsdag inntar Fredric Aasbø Bodø videregående skole for å delta på lærlingesamling med Nordvik Fagskole. -Vi skal ha det gøy og skape opplevelser, forteller Skolesjef Sven Forsbakk fra Nordvik Fagskole.
På tirsdag samles yrkesfagelever og lærlinger i Bodø for å la seg inspirere av verdensmester innen bildrifting

Bodø: Tore Vold (t.h) blir bilselger for Peugeot hos O.P. Fure. Her sammen med daglig leder, Chriss Marken (t.v) og bilselger Gaute Laberg. Foto: Nordvik Gruppen.

Tore blir bilselger for Peugeot i Bodø

Tore Vold (56) har bakgrunn innen bank og finans, og har jobbet flere år i bilbransjen. Nå får han ansvaret for å selge Peugeot og varebil hos bilforhandleren O.P. Fure i Bodø.

Sortland: Bilskadereparatør Sten Johansen fra Nordvik. Foto: Nordvik/DroneNord

Kjøpesenterbulk? Dette kan spare deg for flere tusen.

​Vi har møtt Sten Johansen (44) som er bilskadereparatør i Nordvik. Han har spesialisert seg innenfor Smart Repair og fiks av småskader som kan rettes opp enkelt uten å lakkere bilen. Han merker at folk kvier seg når det kommer til bulk og skader på bilen.

EU kontroll | Foto: DroneNord

Hva gjør man egentlig på en EU kontroll?

Mange lurer på hva som blir gjort med bilen når den leveres inn til EU kontroll på et verksted. Nå har vi tenkt å få svar på hva som faktisk blir sjekket og hva som gjøres når du leverer inn bilen til oss.

Foto: DroneNord

Ørjan har lidenskapelig interesse for billakkering

Vi har møtt Ørjan Jakobsen (41) som er bilskade-reparatør og bil-lakkerer for Nordvik Sortland. Han har et spesielt forhold til lakksprøyten og en lidenskapelig interesse for perfeksjon.

Nordvik AS satser på Bilskade og åpnet i dag nytt bilskadesenter Foto: Nordvik

​I dag åpner Nordvik Bilskade nytt bilskadesenter i Bodø

Nordvik AS satser på Bilskade og åpnet i dag nytt bilskadesenter i bygget hvor Stormyra Karosseri AS holdt til i Olav 5 gate 104. Bilskade avdelingen til Nordvik på Stormyra er flyttet inn sammen med Stormyra Karosseri.

Bodø: Hemnes Bil AS etablerer servicepunkt for Mercedes-Benz EQ, personbil og varebil. Foto: Nordvik.

Etablerer nytt Mercedes-Benz verksted i Bodø

Mot slutten av 2019 åpner Hemnes Bil AS nytt verksted for Mercedes-Benz i Bodø: -Det har vært stor interesse for Mercedes-Benz EQ blant kundene i Salten, og vi gleder oss til å kunne tilby servicepunkt og verksted for EQ, personbil og varebil, forteller Alexander Nordvik.

Bruktbil: Dette er bilene vi anbefaler denne sommeren. Foto: Nordvik.

Sommerens beste bruktbilkjøp

Nå får du enda flere fordeler ved å kjøpe bruktbil fra Toyota. I det nye bruktbilprogrammet TOYOTA PLUS har vi samlet de beste bruktbilkjøpene, nøye utvalgt og fullspekket med kundefordeler. Se bruktbilkjøpene vi anbefaler denne sommeren.

Silje Myrvoll er strålende fornøyd med sin rosa drømmebil RAV4

​Rosa drømmebil

Silje har alltid hatt lyst på rosa bil, og så kom muligheten når hun skulle kjøpe sin første helt nye bil. Valget falt da på toppmodellen av den splitter nye RAV4.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge