Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Bodø Storsenter: Administrerende direktør i M Nordvik, Chriss Marken. Foto: Nordvik Gruppen AS / Drone Nord AS.

Åpner ny bilforhandler i Bodø Storsenter

Våren 2021 åpner Nordvik Gruppen ny bilforhandler for M Nordvik AS i Bodø Storsenter. De nye lokalene på 2500 m2 skal inneholde bilutstilling og -salg for bilmerkene Citroën, DS Automobiles, KIA, Mercedes-Benz, Opel og Peugeot.

Ny leder: Toni Gjessing blir Daglig leder på Toyota forhandleren Nordvik på Sortland. Foto: Nordvik AS.

Toni blir ny daglig leder på Sortland

Toni Gjessing (46) skal lede Toyota forhandleren Nordvik på Sortland.
-Det blir utrolig spennende. Nordvik er en anerkjent bilforhandler som jeg vet mange har et godt forhold til. Og med et solid bilmerke som Toyota i ryggen, blir min viktigste oppgave å sørge for at bilforhandleren fortsetter å driftes godt lokalt, samtidig som vi skal skape gode opplevelser for både kolleger, kunder og samarb

Det er alle våre Yaris-kunder vi skal takke for at modellen har blitt en så stor suksess her hjemme, sier daglig leder Leif Kåre Klokseth t.v. og bilselger Ole Jonny Lorenzen t.h. ved Nordvik Toyota Leknes.  Foto: Nordvik AS.

Leknes - Toyota Yaris er Årets Bil 2021

Toyota Yaris er Årets Bil 2021. En fantastisk gledelig nyhet, jubler Leif Kåre Klokseth og bilselger Ole Jonny Lorenzen ved Nordvik Toyota Leknes.

Det er alle våre Yaris-kunder vi skal takke for at modellen har blitt en så stor suksess her hjemme, sier salgssjef Hans Petter Heim t.v. og bilselger Nina Richardsen Schelderup t.h. ved Nordvik Toyota Narvik.  Foto: Nordvik AS.

Narvik - Toyota Yaris er Årets Bil 2021

Toyota Yaris er Årets Bil 2021. En fantastisk gledelig nyhet, jubler Hans Petter Heim og Nina Richardsen Schelderup ved Nordvik Toyota Narvik.

Vi er svært godt fornøyd med salget av biler i 2020, sier Steinar Vangtun t.v. og Tor Skagen t.h. hos Nordvik Toyota Sortland. Foto: Nordvik AS.

En bredde av bilmodeller sikret nok et solid år for Nordvik Toyota Sortland

Ingen andre bilmerker har flere modeller enn Toyota blant de 20 mest solgte personbiler og varebiler i 2020. I det som ble et spesielt år, er Nordvik Toyota Sortland svært godt fornøyd med salget av biler i løpet av fjoråret, og ser frem til å levere ut et stort antall nye biler på veiene i 2021.

Vi er svært godt fornøyd med salget av biler i 2020, sier Barez Piri og Tor Anders Johansen hos Nordvik Toyota Mosjøen. Foto: Nordvik AS.

En bredde av bilmodeller sikret nok et solid år for Nordvik Toyota Mosjøen

Ingen andre bilmerker har flere modeller enn Toyota blant de 20 mest solgte personbiler og varebiler i 2020. I det som ble et spesielt år, er Nordvik Toyota Mosjøen svært godt fornøyd med salget av biler i løpet av fjoråret, og ser frem til å levere ut et stort antall nye biler på veiene i 2021.

Vi er svært godt fornøyd med at Toyota ble det mest kjøpte bilmerket i Bodø i 2020, sier Tom Fossen og Karl-Einar Rengård hos Nordvik Toyota Bodø. Foto: Nordvik AS.

Tom og Karl-Einar solgte flest nye personbiler i Bodø i 2020

En bredde av populære bilmodeller sikret nok et solid år for teamet hos Nordvik Toyota Bodø. Toyota ble også det mest solgte bilmerket i Bodø i 2020. Ingen andre bilmerker har flere modeller enn Toyota blant de 20 mest solgte personbiler og varebiler. Vi er svært godt fornøyd med salget av biler i løpet av fjoråret, og ser frem til å levere ut et stort antall nye biler på veiene i 2021.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge