Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Bodø: Kundekonsulent Ørjan Jakobsen (t.v) og Brand Manager i Lexus Bodø, Morten Teksnes (t.h). Foto: Lexus Bodø. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Lexus troner øverst på pallen igjen – for 11. år på rad!

I lokalene til Lexus Bodø ble det en fin start på juni. Beskjeden om at Lexus nok en gang topper AutoIndex’ liste over bilmerkene med de mest fornøyde kundene avstedkommer akkurat like mye jubel som den har gjort de foregående 10 årene.

Toyota RAV4 på salgstoppen: RAV4 er mest solgte personbil i Svolvær. Foto: Toyota Norge. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Her er Svolværs mest kjøpte bil

De er kjøpt 120 biler i Svolvær hittil i år, hvorav 28 er en Toyota RAV4. Det gjør RAV4 til distriktets mest kjøpte bilmodell, foran Suzuki S-Cross og Volvo C40 med henholdsvis 19 og 11 biler, viser Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV).

Bodø: Power flytter ut av lokalene i Verkstedveien 1. Foto: Drone Nord AS / Nordvik Gruppen AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Power flytter ut av Bodø Storsenter

-Vi velger å se på dette som en mulighet, sier Paal Skaalsvik fra Nordvik Gruppen. Han er nå på jakt etter nye leietakere til butikklokalene på 2.264 m2.

Mest solgte personbil:  Salgssjef hos Nordvik, Morten Solø med Toyota RAV4. Foto: Nordvik AS.

RAV4 er Bodøs mest kjøpte bil

Det er kjøpt 662 biler i Bodø hittil i år, hvorav 54 er en Toyota RAV4. Det gjør RAV4 til distriktets mest kjøpte bilmodell.

Ny rolle: Paal Skaalsvik blir Konserndirektør Eiendom i Nordvik Gruppen AS. Foto: Nordvik Gruppen AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Paal blir Konserndirektør Eiendom

Nordvik skalerer opp og etablerer eiendom som en ny divisjon i konsernet. Nå får Paal Skaalsvik (57) ny rolle som Konserndirektør Eiendom.

Årets BRUS-ambassadør: Konsernleder Thor Allan Nordvik fra Nordvik Gruppen AS. Foto: Drone Nord AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Nordvik ble Årets BRUS-ambassadør 2021

Nordvik Gruppen ble kåret til «Årets BRUS-ambassadør 2021» for sitt engasjement rundt rekruttering og inkludering, samt rollen som samfunnsbygger.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge