Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Morten Teksnes, Brand Manager hos Lexus Bodø forteller at i første omgang har èn bil ankommet Bodø og denne er klar for visning og prøvekjøring.

​Lexus kjører fra sine konkurrenter med ti års batterigaranti

​Lexus kjører fra sine konkurrenter med ti års batterigaranti. Lexus sin første elbil UX 300e er klar for veiene i Bodø allerede nå, og kommer med markedets beste garanti på batteripakken. I første omgang har èn bil ankommet Lexus Bodø som er klar for visning og prøvekjøring.

Ta EU-kontroll om du kan: Regionleder Kåre Dybfest fra Nordvik oppfordrer kundene om å gjennomføre EU-kontroll som normalt. Foto: Nordvik AS.

Ikke utsett EU-kontrollen

-Skal vi klare å ta unna etterspørselen når dette er over, er vi nødt til å begynne allerede nå, forteller Kåre Dybfest fra Nordvik.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge