Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Morten Teksnes, Brand Manager hos Lexus Bodø forteller at i første omgang har èn bil ankommet Bodø og denne er klar for visning og prøvekjøring.

​Lexus kjører fra sine konkurrenter med ti års batterigaranti

​Lexus kjører fra sine konkurrenter med ti års batterigaranti. Lexus sin første elbil UX 300e er klar for veiene i Bodø allerede nå, og kommer med markedets beste garanti på batteripakken. I første omgang har èn bil ankommet Lexus Bodø som er klar for visning og prøvekjøring.

Ta EU-kontroll om du kan: Regionleder Kåre Dybfest fra Nordvik oppfordrer kundene om å gjennomføre EU-kontroll som normalt. Foto: Nordvik AS.

Ikke utsett EU-kontrollen

-Skal vi klare å ta unna etterspørselen når dette er over, er vi nødt til å begynne allerede nå, forteller Kåre Dybfest fra Nordvik.

Bodø: Benjamin Strøm (t.v) og Espen Pedersen (t.h) går sammen med Nordvik Gruppen for å etablere aksjeselskap. Foto: Drone Nord AS.

Drone på heltid

Benjamin Strøm og Espen Pedersen går sammen med Nordvik Gruppen for å etablere aksjeselskap.

Bodø : Bilselger Kai Torrisen fra Nordvik. Foto: Nordvik.

Seks gode bruktbilkjøp

​-Et av de beste bruktbilprogrammene på markedet, forteller bilselger Kai Torrisen fra Nordvik. Kjøper du bruktbil fra Toyota Plus følger det med flere fordeler for deg som kunde.

Holder åpent som normalt: Nordvik sine forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms. Foto: Drone Nord / Nordvik.

Kjære kunder

Vi står ovenfor en krevende tid, men gjør det vi kan for å holde hjulene i gang på våre lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Målet er å opprettholde så normal drift som mulig innenfor helsemyndighetenes anbefalinger.

Asphaugen: Nordvik Steinkjer kan vinne publikumsprisen. Foto: Nordvik AS.

Nordvik Steinkjer kan vinne publikumsprisen

Sammen med 9 andre bedrifter skal Toyota forhandleren på Asphaugen konkurrere om «Publikumsprisen» som deles ut på Næringslivets hedersaften 12. mars.

Lexus Bodø: Brand Manager Morten Teksnes

Månedens gode bruktbilkjøp: Lexus

Jakten på høy kundetilfredshet er ikke en sprint, men ett maraton. Derfor er vi veldig glade for at vi kan smykke oss med tittelen «Norges mest fornøyde bilkunder» (Autoindex 2019). Bruktbil fra Lexus kan være et godt valg dersom du er ute etter en bil i premiumklassen. Denne måneden har Morten Teksnes, Brand Manager hos Lexus Bodø valgt ut gode bruktbilkjøp. Se bilene han anbefaler:

Klar for jubileumsfeiring: Roger Nilsen (t.v), Ragnar Rasmussen, Geir Haarvik, Ragnvald Lynghaug og Andreas Rasmussen (t.h) fra Nordvik Glomfjord. Foto: Nordvik AS.

20 år i Glomfjord

På fredag fyller Nordvik Glomfjord 20 år og feirer med kake, kaffe og gratis påfylling av spylervæske: -Alle er velkommen, forteller driftsleder Andreas Rasmussen

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge