Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Bodø: Tore Vold (t.h) blir bilselger for Peugeot hos O.P. Fure. Her sammen med daglig leder, Chriss Marken (t.v) og bilselger Gaute Laberg. Foto: Nordvik Gruppen.

Tore blir bilselger for Peugeot i Bodø

Tore Vold (56) har bakgrunn innen bank og finans, og har jobbet flere år i bilbransjen. Nå får han ansvaret for å selge Peugeot og varebil hos bilforhandleren O.P. Fure i Bodø.

Nordvik AS satser på Bilskade og åpnet i dag nytt bilskadesenter Foto: Nordvik

​I dag åpner Nordvik Bilskade nytt bilskadesenter i Bodø

Nordvik AS satser på Bilskade og åpnet i dag nytt bilskadesenter i bygget hvor Stormyra Karosseri AS holdt til i Olav 5 gate 104. Bilskade avdelingen til Nordvik på Stormyra er flyttet inn sammen med Stormyra Karosseri.

Bodø: Hemnes Bil AS etablerer servicepunkt for Mercedes-Benz EQ, personbil og varebil. Foto: Nordvik.

Etablerer nytt Mercedes-Benz verksted i Bodø

Mot slutten av 2019 åpner Hemnes Bil AS nytt verksted for Mercedes-Benz i Bodø: -Det har vært stor interesse for Mercedes-Benz EQ blant kundene i Salten, og vi gleder oss til å kunne tilby servicepunkt og verksted for EQ, personbil og varebil, forteller Alexander Nordvik.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge