Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Bodø: Spennende nyhet for mange bilkjøpere, sier daglig leder i M Nordvik, Chriss Marken. Foto: M Nordvik AS

Etablerer bilsalg i Bodø Storsenter

Nå samler vi bilsalget for våre Bertel O. Steen merker i de tidligere lokalene til G-MAX, forteller daglig leder i M Nordvik, Chriss Marken.

Grunnmuren ble bygd i 1973, nå står bygget ferdig.

Grunnmuren ble bygd i 1973, nå står bygget ferdig.

Det nye Toyota anlegget er konstruert for å møte kunden 24/7, døgnet rundt, 365 dager i året. Det er flere spennende tekniske løsninger i bygget. En av disse innovative løsningene er flere automatiserte roboter som tar seg av deler av renholdet.

Ønsker at kundene skal føle seg hjemme når de besøker den nye butikken, forteller Morten Teksnes salgssjef og brand manager hos Lexus Bodø

I dag åpner Lexus en helt ny butikk i Bodø.

Det har lenge vært en drøm for oss å inkludere Lexus i vår portefølje. Det japanske bilmerket er kjent for sine luksuriøse hybridbiler, solid kvalitet og ekstraordinære opplevelser. Butikken i Bodø er konstruert slik at kunden skal føle seg som hjemme og kunne unne seg litt ekstra luksus i hverdagen, forteller Morten Teksnes, brand manager hos Lexus Bodø.

Nye Toyota Yaris: Nå er prisene klare. Foto: Toyota

Her er prisene på nye Toyota Yaris

Forhåndssalget av nye Yaris er i gang , og de første bilene kommer til Norge i september. Nye Yaris får en konkurransedyktig pris i Norge, takket være lave avgifter grunnet lave utslipp av CO2 og NOx. Den nye modellen får i praksis ingen prisøkning fra utgående modellen utover prising av sikkerhetsutstyr og annet nytt utstyr. Forventede bestselgere er Active Tech og Style.

60 års har gitt oss en solid erfaring med håndtering av brukte biler i skiftende tider. Men målet om å skape gode kundeopplevelser og å gi kunden trygghet og kvalitet er det samme som da, sier Thor Allan Nordvik, konsernleder i Nordvik Gruppen.

Nordvik runder 60 år som bruktbilforhandler.

60 års har gitt oss en solid erfaring med håndtering av brukte biler i skiftende tider. Men målet om å skape gode kundeopplevelser og å gi kunden trygghet og kvalitet er det samme som da. Det er ikke tilfeldig at vi har overlevd som bruktbilforhandler så lenge, sier Thor Allan Nordvik, konsernleder i Nordvik Gruppen. Han har «vokst opp» i bilforretningen og ledet virksomheten siden 1978.

Toyota har Norges mest fornøyde bileiere

Toyota har Norges mest fornøyde bileiere

I årets ferske utgave av Norsk Kundebarometer kjører Toyota alle sine konkurrenter og plasserer seg for 15. året på rad blant selskapene med landets mest fornøyde kunder. – En fantastisk anerkjennelse, jubler Christian Nordvik, daglig leder hos Nordvik Toyota.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge