Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

​Toyota C-HR – Første visning av interiøret

​Toyota C-HR – Første visning av interiøret

''C-HR gir Toyota en kraftfull tilstedeværelse i crossover-segmentet. Derfor har vi gjort den unik: med sin egen personlighet og full av originalitet. Kazuhiko Isawa, sjefsdesigner C-HR

​Nye Toyota Hilux

Den helt nye Hilux er tøffere, sterkere og har bedre fremkommelighet enn noensinne. Samtidig tar den steget inn i en ny æra med stil, komfort, sikkerhet og avansert teknologi som vil tilfredsstille de mest kresne brukerne.

Jarle og kona er helt RAV4 frelst!

Jarle og kona er helt RAV4 frelst!

Fikk levert sin 7 RAV - Denne gang en Hybrid! Jarle Pettersen og kona har nå fått levert sin bil nr. 13. Hele 10 av disse har vært en Toyota. De 7 siste har vært RAV4.

Enorm innsats: Arne Mellem hos Toyota i Svolvær.

Har solgt 2000 Toyota! - Tusen takk Arne!

Hvis vi hadde plassert bilene etter hverandre fra Toyota i Svolvær og langs E10 hadde vi passert Kabelvåg for lenge siden når siste bilen hadde parkert. 8,4 kilometer solgte biler.

Den tiende Land Cruiser

Den tiende Land Cruiser

Har du først valgt Land Cruiser, da gjør du det gjerne igjen.... Nils Ole Stensby fikk nylig overlevert sin Land Cruiser nr 10. Første Land Cruiser kjøpte Nils Ole i 1996. Tusen takk for din lojalitet til oss som forhandler, så ønsker vi deg mange flotte mil i nygliset.

Ny selger i Harstad: Mikal Hagerupsen er på plass hos Nordvik Harstad.

Ny selger i Harstad

I butikken møter vi en mann som har tydelig fokus på kunden og jobber aktivt for å være tilgjengelig for sine kunder. Jeg trives med å jobbe med mennesker og når man er så heldig å få jobbe med de fremste produktene innen bilbransjen gjør det jobben både hyggeligere og mye lettere.

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge