Gå videre til innhold

Regions: Troms

Ny bilskadesjef: Arne Hjemaas er ny bilskadesjef i Nordvik AS. Foto: Nordvik AS.

Arne blir bilskadesjef

Nordvik-konsernet styrker satsingen på bilskade med ny bilskadesjef for Nordvik AS. Arne Hjemaas får ansvaret for bilskadevirksomheten til Nordvik i Trøndelag, Nordland og Troms.

OFV: Toyota er Harstads mest solgte bilmerke i 2023. Foto: Nordvik AS.

Her er Harstads mest solgte bilmerke

Det ble solgt 869 person- og varebiler i Harstad i fjor, hvorav 156 var en Toyota. Det gjør Toyota til distriktets mest solgte bilmerke.

Skal bygge sin egen banebil: Rundt 50 lærlinger fra Nordvik sine avdelinger i Trøndelag, Nordland og Troms. Foto: Drone Nord AS.

Satser på lærlingene med unikt prosjekt

Nordvik tar nye steg for å styrke rekrutteringen til bilbransjen. Konsernet har investert i 10 Toyota Aygo, og det neste året skal lærlingene fra Nordvik sine forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms bygge sin egen racerbil.

Ny salgsdirektør: Morten Teksnes får ansvaret for Toyota, Lexus og bruktbil i Nordvik AS. Foto: Nordvik AS.

Han blir salgsdirektør for Toyota og Lexus

Nordvik-konsernet styrker satsningen og ansetter Morten Teksnes (30) som salgsdirektør for Nordvik AS. Han får merke og salgsansvar for Lexus Bodø og bedriftens Toyota forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms.

Ny forhandler: Lorries Snowmaster blir tilgjengelig hos Nordvik i Trøndelag, Nordland og Troms. Foto: Duenger Gruppen AS. Høyoppløselige bilder i bunnen av artikkelen.

Blir forhandler av Ifor Williams og Lorries

Nordvik AS har inngått avtale med Duenger Gruppen AS om salg av Ifor Williams og Lorries hengere i Trøndelag, Nordland og Troms.
-Vi gleder oss til å utvide sortimentet og tilby kvalitetshengere som er spesielt tilpasset nordnorske forhold, sier June Pedersen som er kommunikasjonsansvarlig i Nordvik Gruppen AS.
Bredt utvalg
Ifor Williams Trailers har vært tilgjengelig i Norge siden 1995

Ny rolle: Paal Skaalsvik blir Konserndirektør Eiendom i Nordvik Gruppen AS. Foto: Nordvik Gruppen AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Paal blir Konserndirektør Eiendom

Nordvik skalerer opp og etablerer eiendom som en ny divisjon i konsernet. Nå får Paal Skaalsvik (57) ny rolle som Konserndirektør Eiendom.

Ny leder: Toni Gjessing blir Daglig leder på Toyota forhandleren Nordvik på Sortland. Foto: Nordvik AS.

Toni blir ny daglig leder på Sortland

Toni Gjessing (46) skal lede Toyota forhandleren Nordvik på Sortland.
-Det blir utrolig spennende. Nordvik er en anerkjent bilforhandler som jeg vet mange har et godt forhold til. Og med et solid bilmerke som Toyota i ryggen, blir min viktigste oppgave å sørge for at bilforhandleren fortsetter å driftes godt lokalt, samtidig som vi skal skape gode opplevelser for både kolleger, kunder og samarb

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge